Tachograaf IJken

Tachograaf ijken

Houd je wagenpark in topvorm met de ijkservice van VDO-Fleet. Bij VDO-academy kun je jouw vrachtwagens laten ijken door onze deskundige technici, zodat jouw tachografen nauwkeurig blijven werken en je voldoet aan de wettelijke eisen. Ontdek hoe ons ijkserviceprogramma jou kan helpen om jouw bedrijfsactiviteiten soepel te laten verlopen.

Waarom is ijken belangrijk?

Het ijken van jouw tachograaf is essentieel om ervoor te zorgen dat jouw vrachtwagens betrouwbare gegevens registreren. Een correct geijkte tachograaf is een vereiste volgens de wet en helpt je om te voldoen aan de voorschriften voor rij- en rusttijden. Door jouw vrachtwagens regelmatig te laten ijken, kun je boetes en onnodige vertragingen voorkomen.

Voordelen van onze IJkservice:

  1. Nauwkeurige metingen: Onze ervaren technici zorgen voor een nauwkeurige ijking van jouw tachografen, zodat je kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid van de gegevens die jouw voertuigen registreren.

  2. Juridische naleving: Door jouw vrachtwagens te laten ijken volgens de wettelijke normen, voldoe je aan de geldende regelgeving voor rij- en rusttijden. Dit helpt je boetes en andere juridische complicaties te voorkomen.

  3. Minimaliseer stilstand: Bij VDO-academy begrijpen we dat tijd kostbaar is voor jouw bedrijf. Onze ijkservice is snel en efficiënt, waardoor de stilstand van jouw voertuigen tot een minimum wordt beperkt.

  4. Expertise en kwaliteit: Onze technici zijn hoogopgeleid en beschikken over uitgebreide kennis van tachografen. Je kunt erop vertrouwen dat jouw vrachtwagens in goede handen zijn en dat de ijking volgens de hoogste kwaliteitsnormen wordt uitgevoerd.

Tachograaf ijken

Hoe werkt het?

Het laten ijken van jouw vrachtwagens bij VDO-academy is eenvoudig:

Stap 1: Neem contact met ons op: Bel ons of vul het contactformulier in op onze website om een afspraak te maken voor de ijkservice van jouw vrachtwagens.

Stap 2: Planning en voorbereiding: Onze deskundige planners zullen samen met jou de beste datum en tijd bepalen voor de ijkservice. Zorg ervoor dat jouw voertuigen gereed zijn voor de afspraak, zodat de ijking efficiënt kan worden uitgevoerd.

Stap 3: Ijking op locatie: Onze ervaren technici komen naar jouw locatie en voeren de ijking uit op jouw vrachtwagens. Ze zorgen voor een grondige controle en stellen jouw tachografen nauwkeurig af.

Stap 4: Certificering: Na de succesvolle ijking ontvang je een certificaat als bewijs van de nauwkeurige ijking van jouw tachografen. Dit certificaat kan van cruciaal belang zijn bij inspecties en controles.

Stap 5: Periodieke herijking: Om de nauwkeurigheid van jouw tachografen te behouden, raden we aan om regelmatig een herijking uit te laten voeren. Onze experts kunnen jou adviseren over het optimale tijdsbestek voor herijkingsafspraken.

Neem vandaag nog contact met ons op en zorg ervoor dat jouw wagenpark voldoet aan de wettelijke eisen voor tachograafijking. Onze deskundige technici staan klaar om jou te helpen bij het behouden van nauwkeurige gegevensregistratie in jouw vrachtwagens.

Naar VDO-Academy

Contact opnemen