Als wagenparkbeheerder heb je alle voertuigen in een wagenpark in beheer.  Onder fleetmanagement valt de optimale planning, optimalisatie van de rijstijl, brandstof verbruik en onderhoud van de voertuigen. VDO Fleet biedt een goede oplossing waardoor je als wagenparkbeheerder effectief het wagenpark kan optimaliseren en verbeteren.

Onze oplossingen worden gebruikt bij transportbedrijven voor het beheer van o.a. vrachtwagens, bestelbusjes, touringcars en kranen. Wij informeren je graag over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Fleet Management

VDO Fleet en ProConnect

De tachograaf is verplicht in vrachtwagens, maar ook voor steeds meer andere voertuigen geldt dat een tachograaf verplicht is. Zo worden in bestelbusjes steeds vaker een tachograaf geïnstalleerd. De tachograaf kan dan ook verschillende informatie uitlezen en analyseren:

  • Rij- en rusttijden
  • Brandstofverbruik
  • Locatie van het voertuig
  • Snelheid waarmee wordt gereden

Bovenstaande informatie kan worden gebruikt voor de rijstijlanalyse, maar is tegelijk onmisbaar bij een ILT controle. Data uit de digitale tachograaf wordt beheerd middels analysesoftware van VDO Fleet. Deze tachograafdata software zorgt voor een duidelijk overzicht van alle tachodata binnen enkele muisklikken op je scherm. Via VDO Fleet voldoe je aan alle wettelijke verplichtingen. Je ontvangt uitgebreide rapportages, alerts en herinneringen waardoor je altijd aan de controles voldoet en hoge boetes voorkomt.

Aan de slag met jouw fleetmanagement!

Wil jij aan de slag met professioneel en betrouwbaar fleetmanagement voor je bedrijf? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes die passen bij het bedrijf, zowel qua oplossing als budget. Neem dus geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over fleetmanagement.

JOUW PAKKET SAMENSTELLEN

 

Fleetmanagement VDO Fleet

Voordelen van fleetmanagement

Wanneer je veel busjes, vrachtwagens of touringcars hebt rijden, is het belangrijk een goed overzicht hiervan te hebben. Met de nauwkeurige fleetmanagement kan je gemakkelijk de locatie, maar ook de onderhoudsstatus nagaan. Bekijk hieronder de voordelen van fleetmanagement

  • Veiligheid op de weg verbeteren
  • Up to date
  • Klanttevredenheid verbeteren
  • Onderhoud aan de voertuig verbeteren
  • Brandstof besparen

Fleetmanagement wordt gemaakt door VDO, dé makers van de tachograaf. Je weet dan ook zeker dat je een uitgebreide tachograaf- en fleetoplossing ontvangt. Met deze software analyse kan je bedrijfsprocessen optimaliseren dankzij onze fleet trackingsoftware.