Track & Trace

Optimaliseer je wagenparkbeheer met Track & Trace van VDO Fleet

Track and trace

Efficiënt wagenparkbeheer vereist nauwkeurige locatiebepaling en real-time informatie over de activiteiten van voertuigen. Met de geavanceerde proConnect Track & Trace-functionaliteit kun je deze uitdagingen effectief aanpakken. In deze blog ontdek je de vele voordelen van Track & Trace en hoe het je wagenparkbeheer aanzienlijk kunt verbeteren.

Stel jouw pakket samen

Nauwkeurige locatiebepaling 

Met de proConnect Track & Trace-functionaliteit heb je te allen tijde een nauwkeurig overzicht van de locaties van je voertuigen. Dit stelt je in staat om efficiëntere routes te plannen, de dichtstbijzijnde beschikbare voertuigen voor spoedleveringen te identificeren en de voortgang van bezorgingen real-time te volgen. De nauwkeurige locatiebepaling biedt je de mogelijkheid om snel te reageren en weloverwogen beslissingen te nemen.

Real-time updates over jouw voertuigen

Dankzij proConnect Track & Trace ontvang je continu real-time updates over de status van je voertuigen. Je krijgt direct inzicht in de rijtijden, rusttijden en pauzes van je chauffeurs. Hierdoor kun je proactief handelen bij afwijkingen van de planning of nalevingskwesties, waardoor je operationele efficiëntie verbetert en boetes voorkomt.

Veiligheid en gedetailleerde rapportages

Het handmatig bijhouden en rapporteren van rij- en rusttijden kan een tijdrovende taak zijn. Met de Track & Trace-functionaliteit worden deze gegevens automatisch vastgelegd en eenvoudig geanalyseerd en gerapporteerd. Dit bespaart je kostbare tijd en minimaliseert fouten die kunnen optreden bij handmatige rapportage.

Track & Trace draagt bij aan de veiligheid van je voertuigen en chauffeurs. In geval van diefstal kun je snel de locatie van een gestolen voertuig achterhalen en de juiste maatregelen nemen. Bovendien stellen real-time waarschuwingen je in staat om ongeoorloofd gebruik of andere potentiële risico's direct te detecteren, zodat je snel kunt handelen en preventieve maatregelen kunt treffen.

VDO Fleet biedt je alle oplossingen

De Track & Trace-functionaliteit biedt je de mogelijkheid om je wagenparkbeheer aanzienlijk te verbeteren. Met nauwkeurige locatiebepaling, real-time updates, efficiënte rapportage en verbeterde veiligheid ben je in staat om je operationele processen te optimaliseren en je wagenpark effectief te beheren. Wil je meer informatie over proConnect van VDO Fleet? Lees dan de blog van mei.

Of vraag direct een offerte aan