VDO proConnect

Verbeter de prestaties van jouw wagenpark

VDO proConnect

Als je als eigenaar van een wagenpark of transportbedrijf zeker wilt weten dat jouw voertuigen op de best mogelijke manier worden ingezet, dan wil je weten waar ze zijn en hoe ze presteren. Op die manier kun je de veiligheid verbeteren, efficiënter werken en je klanten blij maken. VDO heeft de oplossing die hierbij kan helpen: proConnect.

Slimme technologie en real-time gegevensverzameling

ProConnect is een slimme oplossing waarmee je informatie kunt verzamelen en analyseren over je wagenpark. Dit gebeurt met behulp van de nieuwste technologieën en real-time informatie, die je de mogelijkheid biedt om snel te reageren als dat nodig is en waarmee je de prestaties van je wagenpark kunt verbeteren. Je krijgt informatie over de locatie, snelheid, rijgedrag en het brandstofverbruik van jouw voertuigen. Alle gegevens worden automatisch verzameld in één centrale database.

VDO biedt gemak voor jou en je klanten

Een goed presterend wagenpark kan een enorm positief effect hebben op de klant-tevredenheid. Dankzij de real-time gegevens van proConnect kun je bijvoorbeeld de aankomsttijden van je voertuigen voorspellen en nauwkeurig communiceren met je klanten over de verwachte levertijden. Dit leidt tot meer tevreden klanten, aangezien je ze meer zekerheid kunt geven.

VDO proConnect is gemakkelijk te gebruiken en te installeren. Het kan worden geïntegreerd in je bestaande wagenparksoftware en gemakkelijk worden geïnstalleerd in je voertuigen. Bovendien kan het worden aangepast aan jouw specifieke behoeften.

Bekijk de handige video’s over ProConnect

We snappen als geen ander dat er in deze blog veel informatie op je afkomt. Daarom hebben wij ook nog een aantal handige video’s, waarin we kort en duidelijk de voordelen aan je uitleggen.

VDO proConnect

Voertuig volgen ("Track&Trace")

Brandstofverbruik monitoren ("Green Driving")