Vernieuwde website www.tis-web.nl

Geplaatst: 27-09-2022

De vernieuwingen

Op de site vind je nog gemakkelijker je weg. We hebben de indeling logischer gemaakt en beter gestructureerd. Zo zijn er nieuwe productpagina’s en vind je in het nieuwe Kenniscenter niet alleen instructievideo’s en handleidingen, maar ook nieuwsbrieven en een maandelijkse blog over een actueel onderwerp.
Als maker van de tachograaf zitten we dicht bij het vuur en zijn daardoor altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Die delen we graag met je.

In het productassortiment zijn twee veelverkochte modules Track&Trace en Green Driving (beide powered by proConnect) toegevoegd. Bekijk hier onze nieuwe animaties voor beide modules: Track&Trace en Green Driving.

Net als voor TIS-Web kan hiervoor op een heel gemakkelijke manier een offerte worden aangevraagd in de nieuwe offertemodule. Aan de hand van de volgende vier vragen word je geleid naar een offerteaanvraag bij één van de VDO geautoriseerde partners:

  • hoe wil je jouw tachograafdata bewaren?
  • hoe wil je jouw data uit de tachograaf halen?
  • hoe wil je jouw voertuigen kunnen volgen?
  • hoe wil je jouw brandstofverbruik en rijstijl monitoren?

Figuur 1 - Het aanvragen van een offerte

 

Vervolgens kies je de VDO partner waarvan je de offerte wilt ontvangen. Daarvoor staat op het offerteformulier een lijst met onze partners, gesorteerd op woonplaats. Het ingevulde formulier wordt aan de gekozen partner gestuurd, die vervolgens snel contact met je zal opnemen.

 

Figuur 2 - Het aanvraagformulier met de lijst van alle VDO geautoriseerde partners

 

Wil je direct contact opnemen? Neem dan direct contact op met  één van onze partners in ons partneroverzicht.